Verzenden & retourneren

TROLLEY BAGS RETOURNEREN
Verpak de Trolley Bags, bij voorkeur in de originele doos en/of verpakking. Als dit niet mogelijk is, proberen om ze te verpakken op een soortgelijke manier, zodat het veilig en beschermd blijft. Plak onze retouradres bovenop de doos. Items kunnen worden geretourneerd binnen 7 dagen nadat je de bestelling ontvangen hebt. 

WAAR STUUR IK DE PRODUCTEN DIE IK WIL RETOURNEREN OF RUILEN NAARTOE?
Het adres om te retourneren is Bamendaweg 18, 3319 GS Dordrecht tnv Pakketdienst QLS. Let op: tevens dient via men een mail te sturen naar info@handigetas.nl waarin de reden van retourneren staat vermeldt voorzien van de NAW gegevens van de afzender/ degene vanuit wiens naam de bestelling heeft plaatsgevonden. Zodra de items zijn teruggekeerd, zal het geld worden overgemaakt naar je rekening zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 5 werkdagen. 

WAT ZIJN DE REGELS VOOR RETOURNEREN?
Enkel ongebruikte Trolley Bags mits zij al direct vanuit de verpakking zijn beschadigd kunnen worden geretourneerd binnen 7 dagen na ontvangst.

IS ER EEN GARANTIE?
Ja, er is uiteraard een garantie  van 60 dagen op de Trolley Bags aankopen. De artikelen moet voldoen aan de verwachte kwaliteit. Indien het product niet aan de verwachtinge voldoet dan kunt je contact opnemen met onze klantenservice per mail.

WANNEER KRIJG IK MIJN GELD TERUG NA RETOUR?
Maximaal binnen 5 dagen na ontvangst van de geretourneerde items.

HOE MOET IK EEN PRODUCT RETOURNEREN IGV EEN BESCHADIGDE VERPAKKING?
Plaats de items die je wilt retourneren in een stevige kartonnen doos om ervoor te zorgen er geen schade wordt veroorzaakt tijdens het transport.

IS HET MOGELIJK OM EEN ARTIKEL TE RUILEN IN EEN ANDERE KLEUR
Ja. Als je de Trolley Bags wilt vervangen dient dit via info@handigetas.nl doorgegeven te woorden voor dat de bestelling reeds is verzonden. Mocht je na ontvangst te willen ruilen, dan dienen zullen daarvoor wederom €4,95 verzendkosten in rekening gebracht te worden.

ONTVANG IK DE VERZENDKOSTEN TERUG ALS IK (EEN DEEL VAN) MIJN BESTELLING RETOURNEER
Verzendkosten worden alleen vergoed als de totale bestelling is teruggestuurd omwille van onze fout.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »